streda 20. februára 2013

Ja spravím...



Tak som opäť spať. Moje dlhé prestávky sa začínajú stávať pravidlom. Nuž od kedy “mám večne čas“ (snažím sa používať pozitívne slovíčka a dotiahnuť si pekné veci do života :D), je to stále horšie. 

Skončila som s prácou a teraz sa venujem škole. Okrem toho som si našla prácu na doma, čo som si asi tiež nejako do života pritiahla :D. Práve o nej by som vám chcela napísať. Prečo tak všetko kvôli aj nej „stíham“.
Počuli ste o portáli jaspravim.sk? Perfektný projekt, ako si z domu privyrobiť. Zistila som, že naozaj rada píšem, áno viem občas veľmi sporadicky, ale stále rada. Raz, ešte v práci, mi kolegyňa núkala prácu formou písania článkov. Veľmi sa mi táto myšlienka zapáčila, ale skončila som len pri myšlienke, keďže k reálnej ponuke sme sa nedostali.  Nedalo mi to a začala som pátrať, či niekto nehľadá človeka, ktorý by mu písal články. Tak som sa dostala až na jaspravim.sk. Pridala som si na portál inzerát, že napíšem hocijaké články. Bolo tam veľa ďalších takých inzerátov, hovorím si, že to potrvá pekne dlho kým sa dakto ozve. Ale predsa sa ozval, vlastne ozvali hneď dvaja, čírou náhodou sa títo dvaja stali mojimi stálymi klientmi. Výhodou je, že ak je s vami zákazník spokojný, vašu prácu ohodnotí, ako náhle dostanete zopár pozitívnych hodnotení, objednávky sa už stanú pravidlom. Bolo to až neuveriteľne ľahké. Tak som za posledné dva mesiace napísala kopu článkov na rôzne témy a môj blog opomínala. To ma mrzí najväčšmi.




Na jaspravim.sk si môžete vytvoriť inzerát na kopu rôznych vecí. Môžete vyrábať ručné výrobky, programovať, písať, kresliť, radiť, naháňať fanúšikov na FB a ja viem čo ešte. Ak máte nejakú záľubu podeľte sa o ňu a môžete si dačo privyrobiť. Samozrejme ide skôr o prácu vďaka ktorej sa cibríte a v záľube zdokonaľujete, výsostne zárobková činnosť sa z nej asi nestane, aj keď človek nikdy nevie J.

Okrem práce aj kopisko učenia a písanie bakalárky, zase raz zdravotné problémy a ja viem čo ešte. Takže sa vraciam späť. Skúšky porobené, už len do marca dopísať a odovzdať bakalárku. Mám v hlave plno tém s ktorými sa chcem s vami čím skôr podeliť. 

Pre ilustráciu, čo som posledné mesiace robila nájdete tu.

2 komentáre: